Monday, January 3, 2011

Steam Cleaners For Clothingin Canadian Prices

PANETTONE CUPS AND CREAM CHEESE PIE


This is, in my opinion, a pudding fit for the feast of the Epiphany, for those tired of the usual cake or pandoro and may not even have the leftovers in dispensa.Poi, is fast to prepare ... would appreciate those who like me, a girl of 13 months, pestiferous, that's becoming a bit firm and keeps you busy most of the day! is prepared in 10 minutes!
Ingredients: slices of panettone
the diameter of the cup (or Pandora, but are also fine biscuits, Pavesini ... or whatever you like;))
400 g cheese 150 g icing sugar
150 g of whipped cream
chocolate shavings for garnish
bagna a piacere(io ho usato del rhum)
Sbattere la ricotta con lo zucchero a velo e unire la panna montata.
Metterne un cucchiaino sul fondo della coppa,poi una fetta di panettone spruzzata con del liquore,poi crema,panettone con rhum,di nuovo crema e guarnire con scaglie di cioccolato fondente...et voilà..il gioco è fatto.Velocissimo e semplicissimo,no?Tenetele in frigo coperte con della pellicola fino al momento di servire..e leccatevi i baffi!bacio!:*

con questa ricetta partecipo al contest

0 comments:

Post a Comment