..... ORANGE CUP!
Here they are! Finally a new trick ... it was a bit 'No of days preparing it ... and since we have guests for dinner tonight, I've turned on the light bulb;)
I had in the cupboard a box of puff pastry, ready to make the base of the cake millefoglie.E 'a delicious sweet, love it in many, but a little hard to eat ... difettuccio!! Because when cuts the piece with the fork, you can never get it right: the dough is crisp, the cream is soft, and you always end up combining a mess! Then I thought: this browse chop and put into cups ...
First of all, I prepared the custard: 2 egg
50 g sugar 250 ml milk 30 g flour
half teaspoon of vanilla extract Grated zest of 2 oranges juice
di 1 arancia
50 gr di burro
Far bollire il latte e la buccia di 1 arancia.Lavorare tuorli e zucchero(tenerne 1 cucchiaino da parte),aggiungere la farina,la vanillina,versarvi il latte bollente e cuocere finchè la crema non diventi lucida.Versarla i una ciotola.metterci lo zucchero tenuto da parte,il succo e la buccia dell'arancia rimasta,il burro morbido,mescolare e mettere in frigo a raffreddare.
Mettere un cucchiaino di crema sul fondo di una coppa o di un bicchiere,sovrapporre dei pezzettini di pasta sfoglia,poi di nuovo crema,pezzettini di sfoglia,crema,sfoglia.Decorare con zucchero a velo, spicchi di arance pelate a vivo e granella di mandorle.
Con questa dose sono venuta 2 coppe..adesso I double! Ciaooooooooooooooooooooooo!: *
With this recipe I participate in this contest:
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